روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

ماجرای قتل فرشته احمدی بانوی مهابادی چیست؟| برادر فرشته احمدی: به ما گفتند شکایت کنید، ولی شکایت نمی‌کنیم!

  • کد خبر: ۱۳۲۶۵۷
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
ماجرای قتل فرشته احمدی بانوی مهابادی چیست؟| برادر فرشته احمدی: به ما گفتند شکایت کنید، ولی شکایت نمی‌کنیم!
«فرشته احمدی» ساکن مهاباد آذربایجان غربی یکی از جدیدترین اسامی است که عناصر ضدانقلاب و معاند در اکانت‌ها و رسانه‌های خود به عنوان کشته شده حوادث اخیر برجسته کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با آرام‌شدن خیابان‌ها و شکست بخش میدانی اغتشاشات و فراخوان‌های گسترده جریان ضد انقلاب، پروژه کشته‌سازی به عنوان یکی از محور‌های اصلی تهییج و تحریک جامعه همچنان در دستور کار جدی رسانه‌های معاند قرار داشته و در راستای ادامه یافتن زنجیره­ی مربوط به این پروژه هر روز نامی جدید طرح و پیرامون آن داستان سازی‌های غیر واقعی می‌شود.

«فرشته احمدی» ساکن مهاباد آذربایجان غربی یکی از جدیدترین اسامی است که عناصر ضدانقلاب و معاند در اکانت‌ها و رسانه‌های خود به عنوان کشته شده حوادث اخیر برجسته کرده‌اند.

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در ارتباط با جزئیات جان‌باختن خانم احمدی و پرونده تشکیل شده در این ارتباط توضیحات روشنگرانه‌ای ارائه کرده است؛ مطابق این توضیحات، برای بررسی علت فوت نامبرده پرونده کیفری تشکیل شده و بازپرس ویژه قتل با همکاری کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی و اداره اطلاعات استان آذربایجان غربی به طور دقیق در حال بررسی پرونده هستند؛ همچنین دادستان شهرستان مهاباد نیز به همراه کارآگاهان جنایی برای بررسی بیشتر پرونده در محل حادثه حضور پیدا کرده و تحقیقات همه‌جانبه‌ای در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در توضیحاتش به این مهم نیز اشاره کرده که طبق بررسی‌هایی که تا امروز انجام شده اثبات گردیده، شلیک گلوله از داخل منزل خانم فرشته احمدی انجام شده و این موضوع را اعضای خانواده این خانم هم تایید کرده‌اند.

همچنین تاکید شده حسب اعلام مراجع انتظامی و امنیتی در محدوده منزل این خانم در زمان وقوع حادثه هیچگونه تجمع، اغتشاش و حضور پلیس نیز وجود نداشته است.

طبق اظهارات عتباتی، در حال حاضر پرونده‌ای با موضوع قتل عمد خانم فرشته احمدی تشکیل شده و بازپرس جنایی در حال بررسی موضوع و انجام تحقیقات مقدماتی است و این پرونده با دستور ویژه در حال رسیدگی می‌باشد. دستگاه قضایی با دقت و جدیت و بدون توجه به فضاسازی‌های رسانه‌ای موضوع قتل خانم احمدی را بررسی می‌کند.

همانطور که در توضیحات روشنگرانه عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی مشخص است، پرونده کیفری پیرامون علت فوت خانم فرشته احمدی تشکیل شده و این پرونده به صورت دقیق و همه‌جانبه در حال رسیدگی است، با این حال شب گذشته ویدئویی از برادر این مرحومه در شبکه‌ها و کانال‌های ضدایرانی به صورت گسترده منتشر شد که در آن اظهاراتی از سمت فردی که خود را برادر مرحومه فرشته احمدی معرفی می‌نماید بیان شده است

فرد مذکور در این ویدئو در عین اتهام‌زنی به نیرو‌های حافظ امنیت مردم، تصریح می‌کند «از ما خواسته شده شکایت کنیم، ولی ما شکایت نکرده‌ایم و شکایت هم نخواهیم کرد»

این در حالی است که در سخنان عالی‌ترین مقام قضایی استان آذربایجان غربی تاکید شده دستگاه قضایی با دقت و جدیت و بدون توجه به فضاسازی‌های رسانه‌ای موضوع قتل خانم احمدی را بررسی خواهد کرد؛ بنابراین شایسته است خانواده این مرحومه اگر قرائن و ادله‌ای در خصوص چگونگی به قتل رسیدن وی در اختیار دارند، آن‌ها را بدون فوت وقت به اطلاع مرجع قضایی برسانند تا روند بررسی علت فوت خانم احمدی تسهیل و تسریع شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->